NIPN – ຖານຂໍ້ມູນແຫ່ງຊາດດ້ານໂພຊະນາການ

ແຜນທີ່ສະເເດງຂໍ້ມູນການຈັດຕັ້ງປະຕິບັດວຽກງານທາງດ້ານໂພຊະນາການ – ພາບລວມ

  • ພາບລວມ
  • ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ
  • ອົງການຜູ້ໃຫ້ທຶນ
  • ມາດຕະການທີ່ຈັດຕັ້ງປະຕິບັດ
ພາບລວມ

ພາບລວມ

ແຜນທີ່ນີ້ສະແດງຂໍ້ມູນການຈັດຕັ້ງປະຕິບັດວຽກງານທາງດ້ານໂພຊະນາການໃນຂັ້ນແຂວງຂອງອົງການຈັດຕັ້ງທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ. ກົດໃສ່ແຜນທີ່ແຂວງທີ່ທ່ານຕ້ອງການເບິ່ງຂໍ້ມູນ.

ພາບລວມ
ຜົ້ງສາລີ ອຸດົມໄຊ ຫຼວງນ້ຳທາ ບໍ່ແກ້ວ ໄຊຍະບູລີ ຫຼວງພະບາງ ຫົວພັນ ຊຽງຂວາງ ໄຊສົມບູນ ນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ ວຽງຈັນ ບໍລິຄຳໄຊ ຄຳມ່ວນ ສະຫວັນນະເຂດ ສາລະວັນ ຈຳປາສັກ ອັດຕະປື ເຊກອງ

ຜົ້ງສາລີ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ສະຫະພາບເອີຣົບ, GAFSP, ອົງການ CARE ປະເທດລຸກຊຳບວກ, ກະຊວງການຕ່າງປະເທດ ແລະ ສະຫະພາບເອີຣົບ ປະເທດລຸກຊຳບວກ, ທະນາຄານໂລກ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: ອົງການ CARE ສາກົນ, WFP

ມາດຕະການ

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກສັດທີ່ໃຫ້ທາດໂປຣຕີນ
  • ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການເກັບຮັກສາ

ອຸດົມໄຊ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ສະຫະພາບເອີຣົບ, GAFSP, SDC, ທະນາຄານໂລກ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: SNV, WFP

ມາດຕະການ:

  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກສັດທີ່ໃຫ້ທາດໂປຣຕີນ
  • ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການເກັບຮັກສາ

ຫຼວງນ້ຳທາ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ສະຫະພາບເອີຣົບ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: ອົງການ CARE ສາກົນ,​ WFP

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  •  ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການເກັບຮັກສາ
  • ຫຼັກສຸດການສອນໂພຊະນາການ

ບໍ່ແກ້ວ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: USDA

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: WFP

ມາດຕະການ:

  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ສວນຄວນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ

ໄຊຍະບູລີ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ບໍ່ມີຂໍ້ມູນ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: ບໍ່ມີຂໍ້ມູນ

ມາດຕະການ: ບໍ່ມີຂໍ້ມູນ

ຫຼວງພະບາງ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ສະຫະພາບເອີຣົບ, USDA, World Vision

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: WFP, World Vision

ມາດຕະການ:

  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ

ຫົວພັນ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ສະຫະພາບເອີຣົບ, GAFSP, SDC, ທະນາຄານໂລກ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: SNV, WFP

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ

ຊຽງຂວາງ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ສະຫະພາບເອີຣົບ, GAFSP, USDA, ທະນາຄານໂລກ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: WFP

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ

ໄຊສົມບູນ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: USDA

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: WFP

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ

ນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: USAID, USDA, WFP

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: CRS, WFP

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ສ້າງຄວາມເຂັ້ມແຂງໃຫ້ແກ່ຂໍ້ມູນທາງໂພຊະນາການ

ວຽງຈັນ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ສະຫະພາບເອີຣົບ, GAFSP, SDC, ທະນາຄານໂລກ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: SNV, WFP

ມາດຕະການ:

  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກສັດທີ່ໃຫ້ທາດໂປຣຕີນ
  • ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການເກັບຮັກສາ

ບໍລິຄຳໄຊ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ບໍ່ມີຂໍ້ມູນ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: ບໍ່ມີຂໍ້ມູນ

ມາດຕະການ: ບໍ່ມີຂໍ້ມູນ

ຄຳມ່ວນ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ສະຫະພາບເອີຣົບ, JICA, USDA, World Vision

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: World Vision

ມາດຕະການ:

  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ການສ້າງລາຍໄດ້

ສະຫວັນນະເຂດ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: DFAT, CEGGA, ສະຫະພາບເອີຣົບ, ສະຖານທູດຝຣັ່ງ, KFW, McGovern-Dole, Food for Education, USDA, World Vision, MCNV, WOTTRO, AFAS, ອົງການ PLAN ສາກົນ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: AVSF, CoDA, CRS, SNV, WFP, World Vision

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກສັດທີ່ໃຫ້ທາດໂປຣຕີນ
  • ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການເກັບຮັກສາ
  • ການສ້າງລາຍໄດ້
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ສວນຄວນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ

ສາລະວັນ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: DFAT,  ສະຫະພາບເອີຣົບ, USDA, World Vision ປະເທດນິວຊີແລນ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: AVSF, WFP, World Vision

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກສັດທີ່ໃຫ້ທາດໂປຣຕີນ
  • ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການເກັບຮັກສາ
  • ການສ້າງລາຍໄດ້
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ

ຈຳປາສັກ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: USDA, World Vision

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: WFP, World Vision

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ສວນຄວນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ

ອັດຕະປື

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: DFAT, ສະຫະພາບເອີຣົບ, USDA

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: AVSF, WFP, World Vision

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ເຊື່ອມສານການຈັດການກັບບັນຫາຂາດອາຫານກະທັນຫັນ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກສັດທີ່ໃຫ້ທາດໂປຣຕີນ
  • ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການເກັບຮັກສາ
  • ການສ້າງລາຍໄດ້
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ສວນຄວນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ

ເຊກອງ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ອົງການ CARE ປະເທດລຸກຊໍາບວກ, ກະຊວງການຕ່າງປະເທດ ແລະ ສະຫະພາບເອີຣົບ ປະເທດລຸກຊໍາບວກ, USDA

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: ອົງການ CARE ສາກົນ, WFP

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ
ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ
> 2
2
< 2
Data not available

ໜ່ວຍງານຈັດຕັ້ງປະຕິບັດ

ແຜນທີ່ສະເເດງຂໍ້ມູນຂອງໜ່ວຍງານທີ່ ຈັດຕັ້ງປະຕິບັດວຽກງານໂພຊະນາການ ໃນຂັ້ນເເຂວງ ກົດແຜນທີ່ຂອງແຂວງ ເພື່ອເບິ່ງຂໍ້ມູນເພີ່ມເຕີມ

ໜ່ວຍງານຈັດຕັ້ງປະຕິບັດ
ຜົ້ງສາລີ ອຸດົມໄຊ ຫຼວງນ້ຳທາ ບໍ່ເເກ້ວ ໄຊຍະບູລີ ຫຼວງພະບາງ ຫົວພັນ ຊຽງຂວາງ ໄຊສົມບູນ ນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ ແຂວງວຽງຈັນ ບໍລິຄຳໄຊ ຄຳມ່ວນ ສະຫວັນນະເຂດ ສາລະວັນ ຈຳປາສັກ ອັດຕະປື ເຊກອງ

ຜົ້ງສາລີ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • ອົງການ CARE ສາກົນ
  • ອົງການອາຫານໂລກ

ອຸດົມໄຊ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • SNV
  • WFP

ຫຼວງນ້ຳທາ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • ອົງການ CARE ສາກົນ,
  • WFP

ບໍ່ເເກ້ວ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • WFP

ໄຊຍະບູລີ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: ບໍ່ມີຂໍ້ມູນ

ຫຼວງພະບາງ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • WFP
  • World Vision

ຫົວພັນ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • SNV
  • WFP

ຊຽງຂວາງ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • WFP

ໄຊສົມບູນ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • WFP

ນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • CRS
  • WFP

ແຂວງວຽງຈັນ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • WFP

ບໍລິຄຳໄຊ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ: ບໍ່ມີຂໍ້ມູນ

ຄຳມ່ວນ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • World Vision

ສະຫວັນນະເຂດ

ຮ່ວມພັດທະນາ: 

  • AVSF
  • CoDA
  • CRS
  • SNV
  • WFP
  • World Vision

ສາລະວັນ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • AVSF
  • WFP
  • World Vision

ຈຳປາສັກ

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • WFP
  • World Vision

ອັດຕະປື

ຄູ່ຮ່ວມພັດທະນາ:

  • AVSF
  • WFP
  • World Vision

ເຊກອງ

  • ອົງການ CARE ສາກົນ
  • WFP
ອົງການຜູ້ໃຫ້ທຶນ
> 4 Donors
3 – 4 Donors
< 3 Donors
Data not available

ອົງການຜູ້ໃຫ້ທຶນ

ແຜນທີ່ສະແດງຈຳນວນຂອງຜູ້ໃຫ້ທຶນໃນແຕ່ລະແຂວງ. ກົດເຂົ້າແຜນທີ່ແຂວງທີ່ທ່ານຕ້ອງການເບິ່ງລາຍລະອຽດຂໍ້ມູນ

ອົງການຜູ້ໃຫ້ທຶນ
ຜົ້ງສາລີ ອຸດົມໄຊ ຫຼວງນ້ຳທາ ບໍ່ແກ້ວ ໄຊຍະບູລີ ຫຼວງພະບາງ ຫົວພັນ ຊຽງຂວາງ ໄຊສົມບູນ ນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ ວຽງຈັນ ບໍລິຄຳໄຊ ຄຳມ່ວນ ສະຫວັນນະເຂດ ສາລະວັນ ຈຳປາສັກ ອັດຕະປື ເຊກອງ

ຜົ້ງສາລີ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ:

  • ສະຫະພາບເອີຣົບ
  • GAFSP
  • ອົງການ CARE ປະເທດລຸກຊຳບວກ
  • ກະຊວງການຕ່າງປະເທດ ແລະ ສະຫະພາບເອີຣົບ ປະເທດລຸກຊຳບວກ
  • ທະນາຄານໂລກ

ອຸດົມໄຊ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ

  • ສະຫະພາບເອີຣົບ
  • GAFSP
  • SDC
  • ທະນາຄານໂລກ

ຫຼວງນ້ຳທາ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ

  • ສະຫະພາບເອີຣົບ 

ບໍ່ແກ້ວ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ

  • USDA 

ໄຊຍະບູລີ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ບໍ່ມີຂໍ້ມູນ

ຫຼວງພະບາງ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ

  • ສະຫະພາບເອີຣົບ
  • USDA
  • World Vision

ຫົວພັນ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ສະຫະພາບເອີຣົບ, GAFSP, SDC, ທະນາຄານໂລກ

  • ສະຫະພາບເອີຣົບ
  • GAFSP
  • SDC
  • ທະນາຄານໂລກ

ຊຽງຂວາງ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ:

  • ສະຫະພາບເອີຣົບ
  • GAFSP
  • USDA
  • ທະນາຄານໂລກ

ໄຊສົມບູນ

Donors: 

  • USDA

ນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ:

  • USAID
  • USDA
  • WFP

ວຽງຈັນ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ:

  • USDA

ບໍລິຄຳໄຊ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ: ບໍ່ມີຂໍ້ມູນ

ຄຳມ່ວນ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ:

  • ສະຫະພາບເອີຣົບ
  • JICA
  • USDA
  • World Vision

ສະຫວັນນະເຂດ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ:

  • DFAT
  • CEGGA
  • ສະຫະພາບເອີຣົບ
  • ສະຖານທູດຝຣັ່ງ
  • KFW
  • McGovern-Dole
  • Food for Education
  • USDA
  • World Vision
  • MCNV
  • WOTTRO
  • AFAS
  • ອົງການ PLAN ສາກົນ

ສາລະວັນ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ:

  • DFAT
  • ສະຫະພາບເອີຣົບ
  • USDA
  • World Vision ປະເທດນິວຊີແລນ

ຈຳປາສັກ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ:

  • USDA
  • World Vision

ອັດຕະປື

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ:

  • DFAT
  • ສະຫະພາບເອີຣົບ
  • USDA

ເຊກອງ

ຜູ້ໃຫ້ທຶນ:

  • ອົງການ CARE ປະເທດລຸກຊໍາບວກ
  • ກະຊວງການຕ່າງປະເທດ ແລະ ສະຫະພາບເອີຣົບ ປະເທດລຸກຊໍາບວກ
  • USDA
ມາດຕະການທີ່ຈັດຕັ້ງປະຕິບັດ
> 6 ມາດຕະການ
4 – 6 ມາດຕະການ
< 4 ມາດຕະການ
ບໍ່ມີຂໍ້ມູນ

ມາດຕະການທີ່ຈັດຕັ້ງປະຕິບັດ

ແຜນທີ່ສະແດງຈຳນວນຂອງມາດຕະການທາງດ້ານໂພຊະນາການທີ່ຈັດຕັ້ງປະຕິບັດໃນບັນດາແຂວງ. ກົດເຂົ້າແຜນທີ່ແຂວງທີ່ທ່ານຕ້ອງການເບິ່ງຂໍ້ມູນ

ມາດຕະການທີ່ຈັດຕັ້ງປະຕິບັດ
ຜົ້ງສາລີ ອຸດົມໄຊ ຫຼວງນ້ຳທາ ບໍ່ແກ້ວ ໄຊຍະບູລີ ຫຼວງພະບາງ ຫົວພັນ ຊຽງຂວາງ ໄຊສົມບູນ ນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ ວຽງຈັນ ບໍລິຄຳໄຊ ຄຳມ່ວນ ສະຫວັນນະເຂດ ສາລະວັນ ຈຳປາສັກ ອັດຕະປື ເຊກອງ

ຜົ້ງສາລີ

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກສັດທີ່ໃຫ້ທາດໂປຣຕີນ
  • ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການເກັບຮັກສາ

ອຸດົມໄຊ

ມາດຕະການ:

  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກສັດທີ່ໃຫ້ທາດໂປຣຕີນ
  • ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການເກັບຮັກສາ

ຫຼວງນ້ຳທາ

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການເກັບຮັກສາ
  • ຫຼັກສຸດການສອນໂພຊະນາການ

ບໍ່ແກ້ວ

ມາດຕະການ:

  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ສວນຄວນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ

ໄຊຍະບູລີ

ມາດຕະການ: ບໍ່ມີຂໍ້ມູນ

ຫຼວງພະບາງ

ມາດຕະການ:

  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ

ຫົວພັນ

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ

ຊຽງຂວາງ

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ

ໄຊສົມບູນ

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ

ນະຄອນຫຼວງວຽງຈັນ

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ສ້າງຄວາມເຂັ້ມແຂງໃຫ້ແກ່ຂໍ້ມູນທາງໂພຊະນາການ

ວຽງຈັນ

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ

ບໍລິຄຳໄຊ

ມາດຕະການ: ບໍ່ມີຂໍ້ມູນ

ຄຳມ່ວນ

ມາດຕະການ:

  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ການສ້າງລາຍໄດ້

ສະຫວັນນະເຂດ

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກສັດທີ່ໃຫ້ທາດໂປຣຕີນ
  • ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການເກັບຮັກສາ
  • ການສ້າງລາຍໄດ້
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ສວນຄວນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ

ສາລະວັນ

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກສັດທີ່ໃຫ້ທາດໂປຣຕີນ
  • ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການເກັບຮັກສາ
  • ການສ້າງລາຍໄດ້
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ

ຈຳປາສັກ

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ສວນຄວນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ

ອັດຕະປື

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ເຊື່ອມສານການຈັດການກັບບັນຫາຂາດອາຫານກະທັນຫັນ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກພືດພັນທັນຍາຫານ/ຜັກ
  • ການຜະລິດ ແລະ ການບໍລິໂພກສັດທີ່ໃຫ້ທາດໂປຣຕີນ
  • ການປຸງແຕ່ງອາຫານ ແລະ ການເກັບຮັກສາ
  • ການສ້າງລາຍໄດ້
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ສວນຄວນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ

ເຊກອງ

ມາດຕະການ:

  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດພາຍໃນຂະແໜງການ
  • ການສ້າງຄວາມອາດສາມາດແບບຫຼາຍຂະແໜງການ, ​ແຜນການ ແລະ ການປະສານງານ
  • ການປະຕິບັດການໃຫ້ນົມ ແລະ ອາຫານເສີມ
  • ຄວາມປອດໄພ ແລະ ຄຸນະພາບຂອງອາຫານ
  • ການສຶກສາໂພຊະນາການ
  • ນ້ຳສະອາດ ແລະ ສຸຂະອະນາໄມ
  • ອາຫານທ່ຽງໃນໂຮງຮຽນ
  • ຫຼັກສູດການສອນໂພຊະນາການ